2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

A következő hónapokban hitelből próbál működni a budapesti városvezetés

A főpolgármester-helyettes elismerte, hogy a főváros csődközeli helyzetben van, és a következő hónapokban sem lesz pozitív változás.

  • A következő hónapokban hitelből próbál működni a budapesti városvezetés

- Szeptember 15-ig biztosan negatívban lesz Budapest folyószámlája - ezt Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes mondta az ATV-ben. A politikus kiemelte, hogy őszig a Főváros hitelkeretből finanszírozza majd kiadásait.

- Azt tudni kell, hogy mi éppen perben és haragban vagyunk az állammal szemben - Így magyarázkodott Kiss Ambrus, amiért csődközeli helyzetbe juttatták a fővárost. A politikus világossá tette, hogy Budapest már - a nemrégiben megemelt - hitelkeretét éli fel, amivel kapcsolatban már jogvédelmet is kértek.

Idén áprilisban már úgynevezett túlélőprogramot jelentett be a Karácsony Gergely. Ennek legfőbb eleme az volt, hogy a jövőben nem hajlandók fizetni a szolidaritási adó teljes összegét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!