2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

A korábbi olimpiai és paralimpiai érmes vívó Szekeres Pál 6. a Fidesz EP-listáján + videó

Ész érvekkel készül következő feladatában a korábbi olimpiai és paralimpiai érmes vívó: Szekeres Pál a Fidesz-KDNP listáján indul az Európai parlamenti választásokon.

  • A korábbi olimpiai és paralimpiai érmes vívó Szekeres Pál 6. a Fidesz EP-listáján + videó

Olimpiai bronz-, és többszörös paralimpiai aranyérmes. Szekeres Pál az egyetlen magyar, aki az épek és a fogyatékkal élők között is dobogóra állhatott. Dolgozott már helyettes államtitkárként, most pedig a Fidesz EP listáján a 6. helyet foglalja el.

Deutsch Tamás - EP listavezető, Fidesz: "Nem egy újsütetű, nemzeti, polgári, konzervatív elkötelezettségű emberről van. Náluk ez családi hagyomány, ismert volt a közéleti érdeklődése, Zuglóban már régóta dolgozik velünk, úgyhogy a tudása a tapasztalata, az elkötelezettsége az mind mind erre a feladatra predesztinálja őt."

Szekeres Pál a Napi Aktuálisban arról beszélt, hogy a közigazgatásban eltöltött több éves tapasztalata, és a sportban lévő kitartása az előnyére válhat.

Szekeres Pál - EP képviselő-jelölt, Fidesz: "A fogyatékos ügyben, már több mint egy évtizede képviselem hazánkat az Európai Unió szintjén."

Szekeres Pál azt is elmondta, hogy ha bekerül az Európai parlamentbe hatalmas vitákra számít.

Szekeres Pál - EP képviselő-jelölt, Fidesz: "Én ész érvekkel fogok készülni, és statisztikai adatokkal, mindenfajta összehasonlításokkal. Én megpróbálom szakmai érvekkel támasztani azt a véleményt és azokat a dolgokat amiket én képviselek. Nem lesz könnyű, mert amikor korábban Brüsszelben jártam ezeken a szakmai egyeztetéseken, és akkor is próbáltam ezt, de nagyon megdöbbentő dolgokat hallottam."

A Fidesz 21 fős EP listáján Szekeres Pál mellett a teljesség igénye nélkül helyet kapott - Gál Kinga, Győrffy Balázs, Hölvényi György és a listavezető Deutsch Tamás. Az Európai Parlamenti választást június 9-én tartják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!