2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hírek 18:00

Belföld

A kispestihez hasonló ügy fordulhat elő Hódmezővásárhelyen is

Kétes ingatlan ügyei ellenére beülhet a hódmezővásárhelyi önkormányzat Lakásügyi Tanácsadó Testületébe a szocialista Nagy Ernő - írja a pestisrácok.hu. A portál szerint a korábbi mszp-s képviselő azzal vált hírhedté a városban, hogy áron alul akart átjátszani a lányának egy főtéri önkormányzati lakást. Az ügyben nyomozás is indult. Nagy Ernőt ezután Márki-Zay Péter polgármester kérte fel, hogy vállalja el a pozíciót. A hódmezővásárhelyi eset több hasonlóságot is mutat a kispesti üggyel, ahol szintén egy korrpuciógyanús volt szocialista politikust választottak a lakásügyi bizottság alelnökének.

Teljes cikk: PestiSrácok.hu

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Hazugság, hogy a kormány elüldözte Budapestről a CEU-t

Ezt Orbán Viktor írta a Szamizdat nevet viselő hírlevelében, amit magyar és nemzetközi körben is terjesztenek. 2021. szeptember 18.

Wintermantel Zsolt: A Blaha Lujza tér már rég elkészülhetett volna

Karácsony Gergelyék nagyjából egy évig nem csináltak semmit, pedig a pandémia időszaka alatt kisebb dugókat okoztak volna a munkálatok. 2021. szeptember 18.

Hollik István: Az előválasztásnak csúfolt show-műsor egy színjáték

Sokatmondó, hogy Gyurcsány Ferenccel az élen az a baloldal akar visszajutni a hatalomba, aki még egy csekély részvétel mellett megrendezett előválasztást sem tud rendesen lebonyolítani. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Karácsony Gergely hallgat

Egyetlen szót sem tudott mondani Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésre, hogy milyen tanácsokat adott politikai tanácsadóként Gyurcsány Ferencnek az őszödi beszéddel kapcsolatban.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!