2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

A kínai vakcinát is gyárthatják majd a debreceni oltóanyaggyárban

A Debrecenben épülő Nemzeti Oltóanyaggyár alkalmas lesz a kínai vakcina előállítására is. Ezt Szijjártó Péter közölte Pekingben, ahol Vang Ji kínai külügyminiszterrel tárgyalt.

A külgazdasági és külügyminiszter átadta a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést kínai kollégájának a járvány leküzdéséhez nyújtott támogatásáért.

Szijjártó Péter leszögezte a kormány számára az oltóanyag nem ideológiai vagy geopolitikai kérdés volt, hanem életmentéshez szükséges eszköz.

Hozzátette: kínai oltóanyag nélkül egymillióval kevesebben lennének beoltva, így nem állnánk az Európai Unió élén az átoltottság tekintetében, és a nyitás is késedelmet szenvedne.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!