2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

„A képmutatás netovábbja, hogy a DK a gyermekvédelemről szónokol” + videó

Hiába születnek baloldali politikusokat elmarasztaló bírósági ítéletek, úgy mászkálnak itt a házban mintha mi sem történt volna - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a parlamentben. Dömötör Csaba hozzátette: az pedig, hogy a DK a gyermekvédelemről szónokol, az a képmutatás netovábbja.

  • „A képmutatás netovábbja, hogy a DK a gyermekvédelemről szónokol” + videó

Varju László, a DK politikusa azt mondta: pártja óriásplakátja az Isten, haza, pedofília felirattal megmutatja a kormánynak, hogy mit látnak, amikor belenéznek a tükörbe.

Az. hogy a DK a gyerekvédelemről szónokol az a képmutatás netovábbja - hangsúlyozta Dömötör Csaba. Az államtitkár arra emlékeztette a Gyurcsány-párti politikust, hogy őt két ügyben is elítélték az elmúlt napokban, de a baloldalon akkor sincsen következménye semminek, ha bíróság mondja ki, hogy bűncselekményt követnek el.

Tisztelt V. László képviselő úr! Úgy látom hogy hiába születnek baloldali politikusokat elmarasztaló bírósági ítéletek, úgy mászkálnak itt a Házban, úgy szólalnak fel, mintha misem történt volna. Önt, V. Lászlót például két ügyben is elítélték az elmúlt napokban. Egyrészt testi sértésért, másrészt a választás rendjének megsértéséért

- mutatott rá.

Varju László és Fekete-Győr András távozzon a közéletből - erre pedig már a Fidesz országgyűlési képviselője szólította fel a baloldali politikusokat. Zsigmond Barna Pál szerint megengedhetetlen, hogy a jogerős ítélet kihirdetése után 11 nappal a köztörvényesen elítélt Varju László még mindig a Ház padsoraiban ül és felveszi a fizetését.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Úgy tűnik, a Tisza Párt egy nap után kihátrált Lajos Béla mögül, pedig korábban hivatalosan is bejelentette, hogy a David Pressman amerikai nagykövettel rendszeres kapcsolatot tartó, a migránsok szabad beáramlása és a genderideológia mellett kampányoló aktivista lesz a párt polgármesterjelöltje a főváros VII. kerületében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!