2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

A katasztrófavédelem és a mentőszolgálat is felkészült az ünnepekre

A karácsonyi sürgés-forgásban gyakran történnek balesetek, az ünnepi időszakban naponta több ilyen jellegű lakástűz miatt riasztják a tűzoltókat.

  • A katasztrófavédelem és a mentőszolgálat is felkészült az ünnepekre

A katasztrófavédelem és az országos mentőszolgálat munkatársai az ünnepek alatt is vigyáznak ránk, és egy kis odafigyeléssel az otthoni balesetek is elkerülhetőek.

Karácsonykor naponta 25-30 lakástűzhöz hívják a tűzoltókat, naponta ketten szenvednek a tűz miatt füstmérgezést, és kétnaponta meghal valaki ezekben a tüzekben. A gyakori tűzesetek oka az, hogy az ünnepek miatt az emberek több időt töltenek otthon, többet fűtenek, főznek, világítanak, ráadásul a sok ünnepi dekoráció is veszélyes lehet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön is törvénnyel védené hazánk függetlenségét a külföldi befolyásolási kísérletektől?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!