2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A kanyaró szintű gyorsasággal terjed az omikron Galgóczi Ágnes szerint

A koronavírus omikron variánsa lassan eléri a kanyaró-fertőzés fertőzőképességét - jelentette ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője a Kossuth Rádióban. Galgóczi Ágnes elmondta, ez azt jelenti, hogy amíg az eredeti, vuhani törzs esetében egy beteg ember legfeljebb három másikat tudott megbetegíteni, most egy fertőzött személy akár 15 másik embernek tudja továbbadni a betegséget. Hangsúlyozta, tehát egy nagyon ragályos, gyorsan terjedő betegségről beszélhetünk. Galgóczi Ágnes hozzátette: Magyarországon a laboratóriumban megvizsgált minták 87 százalékát az omikron variáns okozza.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!