2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

A jobbikos politikus kitért az újságírói kérdések elől

  • A jobbikos politikus kitért az újságírói kérdések elől

Nem válaszolt az újságírói kérdésekre csütörtöki sajtótájékoztatóján Staudt Gábor. A jobbikos politikus egy milliárdos áfacsalási ügyben lehet érintett, az ügyben már a NAV is nyomoz. Staudt korábban tagadta, hogy köze lenne az ügyhöz, részleteket azonban nem árult el. A sajtótájékoztatóról azzal az ürüggyel távozott, hogy az utolsó pillanatban jött közbe egy másik programja is.

– Most átadnám a szót Varga-Damm Andrea képviselőtársamnak és én ahogy mondtam, a Velencei Bizottsággal…
– Képviselő úr tudom, hogy a sajtótájékoztató végén van kérdés, de mivel személyesen Önhöz szól a kérdés, megengedné, hogy…
– Bocsásson meg, vár a Velencei Bizottság.
– 30 másodperc, csak egy percet kérünk. Mi az amit…
– Holnap rágalominfo lesz, ugyanúgy, mint minden pénteken és bizonyára, amit a képviselő úrnak fel szeretnének tenni, az ugyanaz a kategória szokott lenni, amit a rágalominfon elő szoktak adni a képviselők.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!