2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

A Jobbik továbbra is kitart a Kulcsár Gergely mellett

Továbbra is kitart Kulcsár Gergely mellett a Jobbik. Az antiszemita megnyilvánulásairól elhíresült politikus felkerült a párt Hajdú-Bihar megyei listájára, pedig korábban a LMP és a Momentum is kihátrált mögüle. A Jobbik elnöke szerint Kulcsár Gergely ügye „lejárt lemez”.

  • A Jobbik továbbra is kitart a Kulcsár Gergely mellett

A választási iroda hivatalos oldalán is látható a Jobbik Hajdú-Bihar megyei listája, amelynek a második helyén az a Kulcsár Gergely szerepel, aki korábban azzal vált híressé, hogy meggyalázta a holokauszt áldozatainak emléket állító Duna-parti emlékművet. A bizottság – még nem jogerősen ugyan – de már nyilvántartásba is vette, a politikus így szerepelni fog a szavazólapokon.

Az eredeti tervek szerint Kulcsár a Jobbik az LMP és a Momentum támogatásával indult volna Debrecen egyik egyéni körzetében, a baloldali pártok azonban kihátráltak mögüle, így végül támogatás hiányában visszalépett. Az LMP országgyűlési képviselője akkor azt mondta, egy nyíltan antiszemita politikusnak nincs helye a közéletben.

A Jobbik azonban továbbra is kitart politikusa mellett. A párt elnöke védelmébe vette Kulcsárt. Sneider Tamás szerint az, hogy bocsánatot kért tettéért és lemondott parlamenti mandátumáról elég ahhoz, hogy tiszta lappal indulhasson.

Sneider Tamás hozzátette: mindenki hibázhat, és Kulcsár Gergely hibája szerinte nem kell, hogy meghatározza a teljes politikai karrierjét. Nem a Duna-parti cipők megalázása volt a politikus egyetlen botrányos megnyilvánulása. Frakciótársainak írt levelében a holokausztot „kamukausztnak” nevezte, egy alkalommal pedig újévi köszöntőként horogkeresztes emailt küldött szét párttársainak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

CNN: bajban van Joe Biden

CNN: bajban van Joe Biden

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Mindig mindenki hazudik, egyedül a hernyó beszél reggeltől estig színtiszta igazat – írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!