2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 02:00

Belföld

A Jobbik továbbra is kitart a Kulcsár Gergely mellett

Továbbra is kitart Kulcsár Gergely mellett a Jobbik. Az antiszemita megnyilvánulásairól elhíresült politikus felkerült a párt Hajdú-Bihar megyei listájára, pedig korábban a LMP és a Momentum is kihátrált mögüle. A Jobbik elnöke szerint Kulcsár Gergely ügye „lejárt lemez”.

  • A Jobbik továbbra is kitart a Kulcsár Gergely mellett

A választási iroda hivatalos oldalán is látható a Jobbik Hajdú-Bihar megyei listája, amelynek a második helyén az a Kulcsár Gergely szerepel, aki korábban azzal vált híressé, hogy meggyalázta a holokauszt áldozatainak emléket állító Duna-parti emlékművet. A bizottság – még nem jogerősen ugyan – de már nyilvántartásba is vette, a politikus így szerepelni fog a szavazólapokon.

Az eredeti tervek szerint Kulcsár a Jobbik az LMP és a Momentum támogatásával indult volna Debrecen egyik egyéni körzetében, a baloldali pártok azonban kihátráltak mögüle, így végül támogatás hiányában visszalépett. Az LMP országgyűlési képviselője akkor azt mondta, egy nyíltan antiszemita politikusnak nincs helye a közéletben.

A Jobbik azonban továbbra is kitart politikusa mellett. A párt elnöke védelmébe vette Kulcsárt. Sneider Tamás szerint az, hogy bocsánatot kért tettéért és lemondott parlamenti mandátumáról elég ahhoz, hogy tiszta lappal indulhasson.

Sneider Tamás hozzátette: mindenki hibázhat, és Kulcsár Gergely hibája szerinte nem kell, hogy meghatározza a teljes politikai karrierjét. Nem a Duna-parti cipők megalázása volt a politikus egyetlen botrányos megnyilvánulása. Frakciótársainak írt levelében a holokausztot „kamukausztnak” nevezte, egy alkalommal pedig újévi köszöntőként horogkeresztes emailt küldött szét párttársainak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Magyarországon csaknem 3500 vendéglátóhellyel van ma kevesebb, mint a koronavírus világjárvány kezdete előtt. Nagyon sok étterem kibírta a covid miatti korlátozásokat. Most azonban újabb kihívás előtt a vállalkozók: megnövekedett rezsi, munkaerőhiány és a magas alapanyagárak. A stúdióban Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!