2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

A Jobbik szerint krízisben van az egészségügy

  • A Jobbik szerint krízisben van az egészségügy

A betegek és az alkalmazottak sincsenek biztonságban, amennyiben igazak az egészségügy kríziséről szóló hírek – jelentette ki a Jobbik frakcióvezető-helyettese. Lukács László György szerint azonnal össze kell hívni a népjóléti bizottságot, az ülésen az Emberi Erőforrások miniszterétől várna tájékoztatást a sürgősségi ellátás helyzetéről.

„Budapesten és vidéken teljesen más minőségű a sürgősségi ellátás, ennek is véget kell vetni, a Jobbik abban hisz, hogy egy egységes és magas színvonalú, országosan mindenhol ugyanazt a színvonalat jelentő sürgősségi ellátást lehet megteremteni, ami azt jelenti hogy amíg Zalaegerszegen vagy Szombathelyen pár óra alatt sorra lehet kerülni , addig Budapesten például 20, 18 órát is kell várakozni, egy-egy sürgősségi ellátás átvételére, ha úgy tetszik igénybevételére. Ezt meg kell szüntetni, mindenhol egységesnek kell lenni, mindenhol egységesen a beteg érdekét kell szolgálnia az ellátásnak” – fejtette ki a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!