2023. 10. 05. Csütörtök Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Csak csonthalom?

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc bohóckodik

Hiteltelennek nevezte Gyurcsány Ferencet a Jobbikos Varga-Damm Andrea. A Jobbik országgyűlési képviselője a Hír TV-nek azt mondta, hogy Gyurcsány bohócot csinál magából amikor vlogot azaz videós blogot készít – amivel a fiatalokat akarja megszólítani. A Jobbikos politikus szerint amit egykori párttársa és jelenkori szövetségese csinálnak, az a cirkuszba való; a trendiség pedig szerinte nem egyenlő a kormányképességgel is.

  • A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc bohóckodik

"Ne csináljon bohócot magából igen. Igen én ezt ki merem mondani, ne csináljon magából bohócot. Én például azt gondolom, hogy humoros ember vagyok. A környezetem szeret velem lenni, mert általában nagyon vidám vagyok. Nagyon igyekszem a magán életben is poénkodni, mert, hogy ez színesíti fűszerezi az életünket, de a politika porondján így viselkednék azt gondolom, jó sok ember azt mondaná, hogy magát ezért ennél komolyabb embernek ismerjük és egyébként meg kell, hogy mondjam, hogy úgy megkérdezném a társadalomtól, – ha már erről van szó – hogy nem veszitek észre, hogy mindez bohóckodás."

- mondta Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

A mai Vezércikkben a meghívott vendégek karcos és határozott véleményt formáltak Brüsszel – az uniós pénzek feltételeivel kapcsolatos – üzengetéséről, a zuglói szocialista ingatlanbotrány új fejleményeiről, Karácsony Gergely gyenge magyarázkodásáról a gigászi BKV-prémiumok ügyében, továbbá az adatvédelmi szempontból aggályos fővárosi lakógyűlésről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!