2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

A Jobbik szerint az ő helyük az Európai Néppártban van

A Jobbiknak az Európai Néppártban a helye. – Ezt híradónk kérdésére jelentette ki a korábbi radikális párt frakcióvezető-helyettese. Lukács László azután beszélt erről, hogy a szocialisták EP-képviselője Ujhelyi István is amellett érvelt egy lakossági fórumon, hogy vegyék fel a Jobbikot az Európai Néppártba. A jobbikos politikus viszont világossá tette, hogy addig nem csatlakoznak a néppárthoz ameddig a Fidesz a pártcsalád tagja. A Jobbik már 2018-ban tervbe vette, hogy csatlakozik jobbközépnek mondott pártszövetséghez, de a néppárt szóvivője akkor azt mondta – idézem: Nem tudom, mit szívnak, de láthatóan hatásos. Szóval inkább azzal kereskedjenek, mert ha illegális is, sikeresebbek lesznek vele, mint a politikában.

  • A Jobbik szerint az ő helyük az Európai Néppártban van

"Szerintem most már ez csak ennek a kérdése, hogy miként alakul a néppárt belső ügye. A Jobbik szerintem jót tesz azzal, hogy a néppárthoz tud csatlakozni. Természetesen mi senkire semmilyen döntést nem kényszerítünk rá. A néppárti politikusokat ebben befolyásolni nem szeretnénk. Én úgy gondolom, hogy előbb-utóbb a Jobbiknak az Európai Néppártban a helye."

- mondta Lukács László, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!