2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

A Jobbik is fizetőssé tenné a magyar egészségügyet

A Jobbik is fizetőssé tenné a magyar egészségügyet - írja a Magyar Nemzet. Úgy fogalmaznak: Rig Lajos szerint a magánrendszer nem rossz elképzelés, "tegyük tisztába a dolgokat. Maga a magán egészségügyi biztosítórendszer nem egy rossz elképzelés" – nyilatkozta Rig Lajos a Partizánnak. A Jobbik parlamenti képviselője kiemelte, szerinte mindenki jól jár a fizetős egészségüggyel. Rig Lajos egyébként 2018-ban pártja listájáról került a parlamenti székbe, ám most Veszprém megye harmadik számú egyéni választókerületében, Tapolcán méreti meg magát Navracsics Tiborral szemben.

  • A Jobbik is fizetőssé tenné a magyar egészségügyet

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!