2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

A járvány miatt elnapolták Fekete-Győr András és Szarvas Koppány Bendegúz perét

A járvány miatt elnapolták Fekete-Győr András és Szarvas Koppány Bendegúz perét - írja a Magyar Nemzet. A negyedik hulláma már befolyásolja az igazságszolgáltatás menetét is. A Fenyő gyilkosság miatti per után a két momentumos, büntetőügyét is el kellett napolni a pandémia miatt. A két politikust hatóság tagjai elleni erőszakkal vádolják. A vádirat szerint Szarvas párttagként, Fekete-Győr pedig a párt elnökeként támadt a rendőrökre még 2018-ban. Erről videofelvétel is készült. Az ellenzéki politikusok pere a tervek szerint januárban folytatódik.

  • A járvány miatt elnapolták Fekete-Győr András és Szarvas Koppány Bendegúz perét

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!