2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Belföld

A járvány miatt elnapolták Fekete-Győr András és Szarvas Koppány Bendegúz perét

A járvány miatt elnapolták Fekete-Győr András és Szarvas Koppány Bendegúz perét - írja a Magyar Nemzet. A negyedik hulláma már befolyásolja az igazságszolgáltatás menetét is. A Fenyő gyilkosság miatti per után a két momentumos, büntetőügyét is el kellett napolni a pandémia miatt. A két politikust hatóság tagjai elleni erőszakkal vádolják. A vádirat szerint Szarvas párttagként, Fekete-Győr pedig a párt elnökeként támadt a rendőrökre még 2018-ban. Erről videofelvétel is készült. Az ellenzéki politikusok pere a tervek szerint januárban folytatódik.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!