2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

A járvány alatt is Magyarország ellen lobbizott az Amnesty International

A járvány alatt is folyamatosan Magyarország ellen lobbizott a Helsinki Bizottság – írja a Magyar Nemzet. A magát civil szervezetként beállító liberális jogvédők tavaly több mint 70 alkalommal tájékoztatták a külföldi diplomatákat, valamint az Európai Uniót és több más nemzetközi szervezetet a jogállamiság állítólagos magyarországi megsértéséről. A Magyar Nemzet írásából az is kiderül, hogy a bevándorláspárti szervezet 588 millió forintból gazdálkodhatott tavaly. A helsinki Bizottság legnagyobb támogatója Soros György Nyílt Társadalom Intézete, akiktől 130 millió forintot kaptak. A lap kiemeli, hogy a Nyílt Társadalom Intézete és a Helsinki Bizottság között személyi átfedések vannak.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!