2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

A járvány alatt is Magyarország ellen lobbizott az Amnesty International

A járvány alatt is folyamatosan Magyarország ellen lobbizott a Helsinki Bizottság – írja a Magyar Nemzet. A magát civil szervezetként beállító liberális jogvédők tavaly több mint 70 alkalommal tájékoztatták a külföldi diplomatákat, valamint az Európai Uniót és több más nemzetközi szervezetet a jogállamiság állítólagos magyarországi megsértéséről. A Magyar Nemzet írásából az is kiderül, hogy a bevándorláspárti szervezet 588 millió forintból gazdálkodhatott tavaly. A helsinki Bizottság legnagyobb támogatója Soros György Nyílt Társadalom Intézete, akiktől 130 millió forintot kaptak. A lap kiemeli, hogy a Nyílt Társadalom Intézete és a Helsinki Bizottság között személyi átfedések vannak.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Pártfőnök lehet Karácsonyból BÁKONYI ÁDÁM

Visszalépése ellenére is Karácsony Gergely lehet az MSZP–Párbeszéd–LMP-pártszövetség vezetője – erősítették meg a Magyar Nemzet szocialista forrásai. 2021. október 28.

Főleg figyelmetlenség miatt több ilyenkor a tűzeset

Sohase hagyjuk ellenőrizetlenül a mindenszentek ünnepe és halottak napja alkalmából meggyújtott gyertyákat. 2021. október 28.

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!