2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

A holland nagykövetség fizette a HVG magyar jogállamiságról szóló cikkét

A holland nagykövetség fizette azt a cikket, amelyben a magyar jogállamiságot bírálja a HVG - hívta fel a figyelmet Menczer Tamás külügyi államtitkár. A hírportál cikke alján ez a mondat szerepel: "A cikk megjelenését a Holland Királyság budapesti nagykövetsége támogatta". Menczer Tamás hangsúlyozta: Hollandiában nemrég bukott meg a kormány a családtámogatási botrány miatt. Menczer Tamás közösségi oldalán több, jogállami szempontból is aggályos holland eseményt sorol fel: egyebek között a holland újságíró szövetség felmérése szerint az újságírók 60 százaléka kap fenyegetéseket. Valamint Hollandiában a migrációs államtitkárnak le kellett mondania, mert a kormány elhallgatta a migránsok által elkövetett súlyos bűncselekményeket.

  • A holland nagykövetség fizette a HVG magyar jogállamiságról szóló cikkét

Nicsak, ki beszél⁉️ A HVG és a bevándorláspárti holland politikusok románca Ma a magyar jogállamiságról írt cikket a...

Közzétette: Menczer Tamás – 2021. február 2., kedd

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!