2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

A Hír TV felvételei alapján rendelték el a nyomozást + Videó

Elrendelte a nyomozást a Hír Televízióban bemutatott rendőrségi felvételekkel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyes adatokkal való visszaélés gyanújával.

A büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen indult. A Hír TV szombaton számolt be arról, hogy olyan, 2008-as felvételek kerültek fel a közelmúltban az internetre, amelyeken az igazoltatott szélsőjobboldali tüntetők felismerhetők, és nevük, illetve lakcímük is hallható. Arcukat a Hír Televízió takarta ki a tudósításban, és a nevüket is ők sípolták ki. A rendőrségi videó egy utcai demonstráció után készült, és a jogszabályok szerint a felvételeket már régen meg kellett volna semmisíteni. A BRFK azt állítja, hogy a selejtezéssel kapcsolatos előírást betartotta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!