2020. december 1.,
kedd, Elza napja

A Hír TV Facebook-oldalán gyalázkodik a jobbikos képviselő

Hír TV

2019. július 17., szerda 16:59

Idiótának nevezte a Hír TV nézőit az interneten a jobbikos Varga-Damm Andrea. Hétfőn a Parlamentben minősíthetetlen stílusban válaszolt híradónk kérdésére, egy nappal később pedig a közösségi oldalon több gyalázkodó kommentárt is írt. Például azt is, hogy szerinte örök butaságra ítéli magát, aki a Hír TV-t nézi.

"Kedves hazudozók, elmondom a valóságot." - így kezdett magyarázkodásba a Hír TV közösségi oldalán a jobbikos Varga-Damm Andrea. A politikus azután írt kommentárt, hogy hétfőn a Parlamentben sajátos stílusban hárította híradónk kérdését.

Varga-Damm bejegyzésében többek között azt írta, hogy odalépett elé egy fiatal nő mikrofonnal és anélkül, hogy bemutatkozott volna megkérdezte, hogy válaszol-e a kérdésére. Zárójelben hozzátette: persze a Hír TV-nél nem sok embernek volt gyerekszobája.

Majd arról is írt, hogy kikéri magának, idézem: ezt a végtelen primitív sajtómunkát, amely a Hír TV-t jellemzi. Szerinte ugyanis aki a Hír TV-t nézi az örök butaságra ítéli magát.

A jobbikos politikustól egyébként hétfőn azt szerettük volna megtudni, hogy mit szól hozzá hogy Ózdon Gyurcsány Ferenc pártja kihátrált a jobbikos polgármesterjelölt mögötti ellenzéki összefogásból, mert neonáci múltja miatt nem tudják vállalni Janiczak Dávidot.

Hír TV