2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Belföld

A Hír TV Facebook-oldalán gyalázkodik a jobbikos képviselő

Idiótának nevezte a Hír TV nézőit az interneten a jobbikos Varga-Damm Andrea. Hétfőn a Parlamentben minősíthetetlen stílusban válaszolt híradónk kérdésére, egy nappal később pedig a közösségi oldalon több gyalázkodó kommentárt is írt. Például azt is, hogy szerinte örök butaságra ítéli magát, aki a Hír TV-t nézi.

  • A Hír TV Facebook-oldalán gyalázkodik a jobbikos képviselő

"Kedves hazudozók, elmondom a valóságot." - így kezdett magyarázkodásba a Hír TV közösségi oldalán a jobbikos Varga-Damm Andrea. A politikus azután írt kommentárt, hogy hétfőn a Parlamentben sajátos stílusban hárította híradónk kérdését.

Varga-Damm bejegyzésében többek között azt írta, hogy odalépett elé egy fiatal nő mikrofonnal és anélkül, hogy bemutatkozott volna megkérdezte, hogy válaszol-e a kérdésére. Zárójelben hozzátette: persze a Hír TV-nél nem sok embernek volt gyerekszobája.

Majd arról is írt, hogy kikéri magának, idézem: ezt a végtelen primitív sajtómunkát, amely a Hír TV-t jellemzi. Szerinte ugyanis aki a Hír TV-t nézi az örök butaságra ítéli magát.

A jobbikos politikustól egyébként hétfőn azt szerettük volna megtudni, hogy mit szól hozzá hogy Ózdon Gyurcsány Ferenc pártja kihátrált a jobbikos polgármesterjelölt mögötti ellenzéki összefogásból, mert neonáci múltja miatt nem tudják vállalni Janiczak Dávidot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Együtt küzdünk egy gigászi harcban, hogy felszabadítsuk nemzeteinket azon gonosz eők uralma alól, akik tönkre akarnak tenni minket - jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök, aki üzenetet küldött Budapestre, a CPAC Hungary elnevezésű rendezvényre. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!