2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

A Hír TV is ott lesz a Balatoni Hal- és Borünnepen

A Hír TV is ott lesz Balatonfüreden, a Balatoni Hal- és Borünnepen a hét végén. Többek között a helyszínről jelentkezik a P8, valamint a fesztivál kedvenc borát is a televízióval közösen keresik majd a résztvevők.

A kultúra, a bor és a gasztronómia minél szélesebb körű megismertetése a célja a Balatoni Hal- és Borünnepnek, amelyet négy Balaton-parti településen – Balatonfüreden, Tihanyban, Csopakon és Paloznakon – rendeznek június 20. és 23. között. A rendezvényen a környékbeli pincészetek mellett szekszárdi borászok is bemutatják boraikat. A hét minden napján lesznek kulturális és zenei, valamint gyerekprogramok.

A Hír TV is kiveszi részét az ünnepből, a televízió Balatonfüreden állítja fel standját. Szombaton közönségtalálkozót rendeznek a Hír TV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió munkatársaival. A Vaszary-villa kertjében Szabó Anett, Krakkó Ákos, Nánási Tamás, Megyeri Dávid, Bóna Judit és Bella Levente válaszol a nézők, olvasók és hallgatók kérdéseire.

Aláírás
Az idei rendezvény keretében együttműködési megállapodást köt Balatonfüred, Kecskemét,
Debrecen és Szolnok városa a tehetséggondozás területén, az ünnepélyes aláírás szombaton (június 22.) 11.30 órai kezdettel lesz a Vaszary-villában.

Este nyolctól élő adással jelentkezik a P8. A Tagore sétányon felállított nagyszínpadon Csermely Péter és Gajdics Ottó beszélgetőpartnere Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere, a hal- és borünnep egyik fővédnöke lesz.

Nem csak a felnőttekre számítanak azonban, a csatorna gyermekprogramjai péntektől vasárnapig minden nap várják a kicsiket a Tagore sétányon.

Keresik a legkedveltebb bort

Ezzel azonban nem fogytunk ki a Hír TV programjaiból, sőt! Borversenyt is rendeznek, melyre pénteken és szombaton egyaránt este 9 óráig lehet szavazni. A játékosok feladata mindössze annyi, hogy a meghívott borászatok egyikénél legalább egy deciliter bort vásároljanak, majd a kapott szavazólapot a Hír TV standjánál átadják.

Szombat este aztán a Hír TV munkatársai összesítik a szavazatokat, 11-kor pedig kiderül, melyik lesz a 2013-as hal- és borünnep kedvenc bora. Az eredményhirdetéssel egyidejűleg kisorsolnak a helyesen kitöltött szavazólapok leadói közül egy személyt – az ő díja egy karton bor, melyet a nyertes borászat biztosít.

És hogy mindenki megismerhesse a meghívott borászokat, szombat délután Rabb Ferenc, a Hír TV hírolvasója beszélget velük a nagyszínpadon.

A tizenegyedik alkalommal megrendezett Balatoni Hal- és Borünnep részletes programja ide kattintva érhető el. Tavalyi élménybeszámolónkat itt olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!