2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

A héten elkezdődött az utolsó roham a papírboltokban

Pénteken kezdődött a 2023/24-es tanév az iskolákban. Van, aki az utolsó pillanatokban szerezte be a tanszerek nagy részét és olyan is van, aki már csak néhány apróságért tért be a boltokba.

  • A héten elkezdődött az utolsó roham a papírboltokban

A papírtermékek ára alig egy év alatt 60 százalékkal drágult, s egyes tollak, festékek és radírok ára is harmadával nőtt az elmúlt évekhez képest. Sokan listával érkeznek az üzletekbe, hogy csak azokat a holmikat vegyék meg, amikre feltétlenül szükségük van a gyerekeknek.

A tanszerek árai nagyon változóak, nemcsak a márkától, hanem a minőségtől is függ. A papírboltok kisebb-nagyobb kedvezményekkel is próbálják segíteni az utolsó pillanatban érkező vásárlókat. A tapasztalatok szerint egy család gyermekenként legkevesebb 25 000 forintot költ iskolakezdés előtt, de a határ a csillagos ég – mondják a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!