2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

A halálfélelme miatt lett kettős gyilkos?

Önvédelemből lőtt és halálfélelme volt – ezt mondta az a férfi, aki áprilisban egy vita után lelőtt két férfit a presszójánál. A vendéglátós ügyét ma kezdték tárgyalni első fokon a Győri Ítélőtáblán.

A férfi azt is mondta, azért várta fegyverrel a két áldozatot, mert halálfélelme volt. A rendőrség adatai szerint a gyilkosság előtti este a 34 éves vendéglátós kirakta a vendégeit kocsmájából, mert hangoskodtak. A társasághoz tartozó két férfi másnap ezt akarta számon kérni rajta. Egyiküket az utcán lőtte le, a másik áldozattal menekülés közben végzett. A törvényszék bírója egyetlen napra írt ki tárgyalást, így ma akár ítélet is születhet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!