2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

A gyerekeknek szánt LMBTQ rendezvényeknek és perverzségnek kéz a kézben kell járniuk

Ismét itt Pride Month, a hónap, amikor a forró nyári napokon lázban égnek az LMBTQ tematikájú programok. Ahogy eddig minden évben, úgy idén is igyekeznek egyre több gyereket bevonni a rendezvényekbe és eseményekbe.

  • A gyerekeknek szánt LMBTQ rendezvényeknek és perverzségnek kéz a kézben kell járniuk

Ahogy beköszöntött a nyári meleg idő, úgy egyre több lehetőség van a szabadban megrendezni az LMBTQ tematikájú rendezvényeket. Június a meleg büszkeség hónapja, és a legforróbb napokon is utcára vonulnak az LMBTQ-közösség tagjai, hogy kifejezzék büszkeségüket – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Évről évre azonban egyre több olyan eseményt szerveznek, amelyeken gyerekek is részt vesznek, sőt, vannak kifejezetten gyerekeknek rendezett programok is. Nincs ez másképp idén sem, főleg az Egyesült Államokban és Kanadában.

Egy vancouveri általános iskolában a tanárok arra kötelezték a diákokat, hogy az esős időben menjenek ki az utcára és vonuljanak fel mindenféle szivárványos kiegészítőkkel, hogy kimutassák szolidaritásukat az LMBTQ-közösséggel. Erről egy videó is készült, ami rögtön bejárta az internetet. Ez a konkrét eset még tavaly nyáron történt, azóta azonban valóságos programsorozatot indítottak.

Nem csoda, hogy idáig jutott az Egyesült Államok, korábban a V4NA számolt be arról, hogy egy felhasználó a TikTok videós közösségi oldalon ecsetelte, hogy a gyerekeknek szánt LMBTQ rendezvényeknek és a pajkosságnak, vagy perverzségnek kéz a kézben kell járniuk.

És valóban, az ilyen rendezvényeken bőven akadnak olyan jelenetek, amelyeket normális esetben gyerekek nem nézhetnének meg. Washingtonban például az egyik melegfelvonuláson – amelyen rengeteg gyerek vett részt – transznemű félmeztelen személyek is rendszeresen megjelennek, máshol pedig úgynevezett drag queenek lépnek fel az iskolás korúak előtt – kirívó öltözékben persze. Van olyan műsor is, ahol a fellépő műpéniszét is a szájához vehetik a gyerekek.

 

 

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: AFP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!