2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A gyerekek taníttatására gyűjtenek adományokat

Nehéz sorsú gyerekekkel és családtagjaikkal sütött mézeskalácsot Lévai Anikó a szolnoki Családok Átmeneti Otthonában.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete az évek óta működő Szeretet – éhség mottóval meghirdetett adománygyűjtő akciót népszerűsítette így. A gyűjtés advent első vasárnapjától karácsonyig tart, a segélyszervezet az ehhez kapcsolódó különböző rendezvényein osztja szét a gyerekek által készített mézeskalács szíveket.

„Az idén azt tervezzük, hogy az ország több területén, Miskolcon, Orosházán, Szolnokon, illetve Budapesten működő családok átmeneti otthonában élő gyerekeknek, az életkörülményeinek és elsősorban a taníttatásukra fogjuk fölhasználni” – nyilatkozta a Hír TV-nek Lévai Anikó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!