2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Belföld

A fő- és utószezonnal számolnak a Tisza-tónál

Öt Tisza-tavi település újulhat meg idén 160 millió forint turisztikai támogatásból. A juttatást Tiszafüreden strandfejlesztésre fordították a holtszezonban. Így a fő- és utószezonban már megújult környezettel várják a vendégeket. A vízpartra épített zárt medence lehetővé teszi a biztonságos fürdőzést, valamint számos új sportolási lehetőséggel is élhetnek az oda látogatók.

  • A fő- és utószezonnal számolnak a Tisza-tónál

Hétköznap délutánhoz képest meglehetősen sokan vannak a tiszafüredi strandon, amely az idei főszezonra komoly ráncfelvarráson esett át. Mostantól két motoros mentőcsónak ügyel a fürdőzők biztonságára, és a part mentén is kialakítottak egy zárt medencét egy moduláris stég-rendszer segítségével.

Alapvetően nekünk a célcsoportunk itt Tiszafüreden a gyermekes családok. De természetesen nyitottak vagyunk mindenkire és ez meg is látszik, mert a rendezvényeinknek a sokszínűsége, vagy a Tisza-tó, Tiszafüred által nyújtott szolgáltatások sokszínűsége is azt mutatja, hogy itt a fiataloktól kezdve egészen az idős korosztályig mindenki megtalálhatja a számítását

- mondta Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere. 

A biztonságos fürdőzés mellett számos új sportolási lehetőséggel élhetnek a helyiek és az oda látogatók. Újdonság az erőgép- park, valamint a kosárlabdázásra és lábteniszezésre is alkalmas sportpálya.

A strandok felújítása, fejlesztése 2018 óta kiemelt ágazat. Az első ütemben a Balaton szabadstrandjai újultak meg mintegy kétmilliárd forint értékben. Tavaly már közel négy és félmilliárd forint jutott negyvenhárom természetes vizű fürdőhely fejlesztésére.

A harmadik ütem, ami az idei évet öleli fel, kilencven strandhoz hoz minőségi fejlesztést több mint hárommilliárd forint értékben. És a Balaton és a Dunakanyar és a Tisza- tó mellett bejött új területként maga a Tisza és a Velencei-tó

- fogalmazott Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató- helyettese. 

A Magyar Turisztikai Ügynökség százhatvanmillió forintos támogatásának köszönhetően a Tisza-tó körül öt település: Abádszalók, Kisköre, Sarud, Tiszanána és Tiszafüred szabad strandjai újulhattak meg a nyárra.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Büszke lehet Európai Parlamenti munkájára a magyar baloldal?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!