2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

A Fidesz Zuglót sem hagyná ellenzékben

Zuglóban is vitatkoznak a baloldali pártok az egyéni körzetek elosztásáról, a Magyar Nemzet szerint itt közeledtek az álláspontok. A XIV. kerületben az Együtt-PM szövetség indíthat polgármester-jelöltet Karácsony Gergely személyében. A Fidesz Zugló korábbi alpolgármesterét indítja a posztért.

Rozgonyi Zoltánt a párt regionális igazgatója mutatta be. Pesti Imre szerint fontos, hogy Zugló ne legyen ellenzékben, hanem a kormánnyal és a fővárossal összefogva fejlődjön tovább. Rozgonyi Zoltán azt ígérte, hogy az elmúlt négy éves rendteremtési időszak után az építkezés követezik a városrészben.

– A zuglóiak számára a legfontosabb a rendteremtés, a rend és a fejlődés, ez a legfőbb program kell, hogy legyen, hiszen ez szolgálja a zuglóiak érdekeit, és ezt csak olyan polgármester tudja megvalósítani, aki ismeri a zuglóiak minden apró ügyeit, problémáit, aki itt dolgozik, itt él velük, aki pontosan tudja azt, hogy mire van a zuglóiaknak szükségük. Azt gondolom, hogy én ezt tudom, és arra is képesek leszünk a csapatunkkal, amely fölállt, és amely remek emberekből áll, hogy a programunkkal meg tudjuk valósítani ezeket az elvárásokat – hangsúlyozta Rozgonyi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Szalutált a szurkolók előtt a hosszabbításban szerzett gólja után Szoboszlai Dominik, aki eldöntötte a Sheffield United–Liverpool meccset szerda este a Premier League 15. fordulójában.
Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Szerda este Szoboszlai Dominik megszerezte második gólját a Premier League-ben. A magyar középpályás biztosította be az idegenbeli győzelmet a Sheffield United ellen, a Vörösök versenyben vannak a bajnoki címért.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!