2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

A Fidesz szavazóit sértegette Márki-Zay

A legszegényebb és legtanulatlanabb emberek szavaznak a Fideszre - így sértegette Márki-Zay Péter a kormánypárti szavazókat. A miniszterelnöki babérokra törő hódmezővásárhelyi polgármester Facebook-videójában azt mondta: a tehetősek és képzettek nem adják voksukat a Fideszre, ezért Orbán Viktornak most az az érdeke, hogy az országban lehetőleg kevéssé kiművelt emberek legyenek.

  • A Fidesz szavazóit sértegette Márki-Zay

Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere még július elején beszélt arról az ATV-ben, hogy beszáll a miniszterelnök-jelölti versenybe.

Márky-Zay Péter ugyanakkor nem csak a kormányfői széket megcélzók táborához, hanem a fideszes szavazókat sértegetőkhöz is csatlakozott.

Közösségi oldalára feltöltött videójában azt mondta:

a kormánypártokra csak a legszegényebbek és a legtanulatlanabbak voksolnak.

Az LMP országgyűlési képviselője szerint nem szerencsés ha a szavazókat becsmérli egy politikus.

A Jobbik is elítéli a kijelentést. Z. Kárpát Dániel szerint a pártszimpátiát nem lehet leegyszerűsíteni korosztályra vagy vagyoni helyzetre.

A közelmúltban nem Márki-Zay Péter volt az egyetlen aki a kormánypárti szavazóit becsmérelte. Az Index-Momentum tüntetés szónoka a demonstráció előtt szintén arról beszélt, hogy tanulatlan vidéki emberek szavaznak a Fideszre.

Nem finomkodott Bangóné Borbély Ildikó sem. Az MSZP politikusa egyenesen patkányokhoz hasonlította a fideszeseket.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!