2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A Fidesz közleménye

A kampányszabályok újabb megsértése a III. kerületben.

  • A Fidesz közleménye

Mint tudvalevő kampánytevékenységet csak és kizárólag az arra kijelölt, illetve nem tiltott területen lehet folytatni. Óbudán az ellenzéki aktivisták, képviselőjelöltek ezt rendre megszegik. Ma délelőtt a III. kerületi Vörösvári úton, a Szent Margit Rendelőintézet parkolójában az ilyenkor szokásos ún. MDF piacon a vásárlókat és az árusítókat inzultálva a piac közepén osztogatták szóróanyagaikat és győzködték a békésen vásárlókat.

A piac területe a piac működése alatt önkormányzati terület, ahol semmilyen kampánytevékenységet nem lehet folytatni!

Erre fittyet hányva első körben a baloldali ellenzéki aktivisták, majd másodjára a közben a helyszínre érkezett Karácsony Gergely ellenzéki polgármester-jelölt és a kerületi baloldali képviselőjelöltek is betódultak a vásárlók közé. A Piacfelügyelőség felszólítására végül elhagyták a piac területét.

Ismételten felszólítjuk a baloldali ellenzék kerületi képviselőit és Kiss László III. kerületi baloldali polgármester-jelöltet, hogy legalább igyekezzenek tartani magukat a nemrégiben aláírt együttműködéshez, amelyben biztosították az óbudaiakat arról, hogy a kampányidőszakban etikus magatartást tanúsítanak, és ne hozzák újra és újra kellemetlen helyzetbe főpolgármester-jelöltjüket, Karácsony Gergelyt, aki nyilvánvalóan nem ismeri sem a helyi viszonyokat, sem pedig az általános érvényű kampányszabályokat.

FIDESZ III. Kerületi Szervezete

Kiadó: Fidesz

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!