2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Bayer show 00:05

Belföld

A Fidesz-KDNP nyerte a keszthelyi időközi választást

Kormánypárti siker a keszthelyi időközi választáson. Sáringer-Kenyeres Marcellt, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották önkormányzati képviselővé a keszthelyi 6-os számú választókörzetben. A szavazást azért kellett kiírni, mert az októberi önkormányzati választáson szavazategyenlőség alakult ki a jelöltek között.

  • A Fidesz-KDNP nyerte a keszthelyi időközi választást

Sáringer-Kenyeres Marcell az újonnan megválasztott fideszes önkormányzati képviselő köszönetet mondott a választóknak, hogy bizalmat szavaztak neki. 

„Tulajdonképpen nem megkezdjük a munkálatokat, hanem folytatni fogjuk mostantól ugyanúgy ezeket a munkákat. Városi szinten megkezdődtek egyeztetések, ezek ezt a hatos körzetet is érintik”

- mondta a Fidesz-KDNP keszthelyi önkormányzati képviselője Sáringer-Kenyeres Marcell.

Nagy Bálint polgármester a választással kapcsolatban hangsúlyozta, ezzel a végeredménnyel Keszthely győzött.

„Megerősít minket abban a munkában, amit az elmúlt három hónapban, közel három hónapban megkezdtünk az októberi választások óta, hiszen az az új lendület, új irány, amit keszthelyi városvezetőkként megkezdtünk a képviselő-testületben, az igazolja, hogy Keszthelyen az embereknek valóban egy békés fejlődésre és az emberekkel együttműködésre van szükség”

- mondta Nagy Bálint.

Sáringer-Kenyeres Marcell győzelmével 8 Fidesz-KDNP-s és 3 ellenzéki képviselő van a keszthelyi testületben.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!