2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A Fidesz és a KDNP továbbra sem fogja hagyni, hogy a dollárbaloldal belesodorja Magyarországot a háborúba

"A Fidesz és a KDNP továbbra sem fogja hagyni, hogy a dollárbaloldal belesodorja Magyarországot a háborúba" - Jelentette ki a Fidesz országgyűlési képviselője.

  • A Fidesz és a KDNP továbbra sem fogja hagyni, hogy a dollárbaloldal belesodorja Magyarországot a háborúba

Zsigó Róbert arról beszélt, hogy a kormánypártok egy olyan határozatot nyújtottak be az országgyűlés elé, amely megerősíti a békepárti pozíciójukat és leszögezi, hogy hazánkat senki sem sodorhatja bele a konfliktusba.

A békepárti határozatban többek között elítélik Oroszország katonai agresszióját, elismerik Ukrajna jogát az önvédelemhez és ellenzik azokat a brüsszeli szankciókat amelyek az energia szektort sújtják.

A politikus arról is beszélt: a dollárbaloldal nyilatkozataiból egyértelműen kiderül, hogy nem támogatják a békepárti nyilatkozatot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!