2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 13:30

Belföld

A Fidesz elnökségi ülését is lehallgatta a titkosszolgálat

A Fidesz központi számát és az egyik elnökségi ülést is lehallgatta a titkosszolgálat az MSZP-kormány idején – Demeter Ervin szerint erre is találtak bizonyítékot a kormányváltás után.

A Fidesz egyik elnökségi ülését is lehallgatta a titkosszolgálat az MSZP-kormány idején – erre is találtak bizonyítékot a kormányváltás után. Ezt Demeter Ervin, az első Orbán-kabinet titokminisztere jelentette ki a Hír TV Rájátszás című műsorában. A politikus több példát is felhozott, ami szerinte azt támasztja alá, hogy a Szilvásy György és Laborc Sándor által irányított nemzetbiztonsági szolgálatot politikai célokra használta fel az előző kormány.
Demeter Ervin szerint ezt bizonyítja a Portik–Laborc-találkozókról most nyilvánosságra került jegyzőkönyv is.

„Lehallgattak talán a Fidesznek az egyik központi számát, országgyűlési képviselőt, a Fidesz elnökségi üléséről volt tudósítás egy műveleti dossziéban, választás előtt egy választási nagygyűlést akadályoztak meg, mondván, hogy terrorveszélyt jelent, tehát számos jel mutat arra, hogy politikai célokra használták fel a titkosszolgálatokat” – fogalmazott Demeter Ervin a Rájátszásban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!