2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

A Fidesz elnökségi ülését is lehallgatta a titkosszolgálat

A Fidesz központi számát és az egyik elnökségi ülést is lehallgatta a titkosszolgálat az MSZP-kormány idején – Demeter Ervin szerint erre is találtak bizonyítékot a kormányváltás után.

A Fidesz egyik elnökségi ülését is lehallgatta a titkosszolgálat az MSZP-kormány idején – erre is találtak bizonyítékot a kormányváltás után. Ezt Demeter Ervin, az első Orbán-kabinet titokminisztere jelentette ki a Hír TV Rájátszás című műsorában. A politikus több példát is felhozott, ami szerinte azt támasztja alá, hogy a Szilvásy György és Laborc Sándor által irányított nemzetbiztonsági szolgálatot politikai célokra használta fel az előző kormány.
Demeter Ervin szerint ezt bizonyítja a Portik–Laborc-találkozókról most nyilvánosságra került jegyzőkönyv is.

„Lehallgattak talán a Fidesznek az egyik központi számát, országgyűlési képviselőt, a Fidesz elnökségi üléséről volt tudósítás egy műveleti dossziéban, választás előtt egy választási nagygyűlést akadályoztak meg, mondván, hogy terrorveszélyt jelent, tehát számos jel mutat arra, hogy politikai célokra használták fel a titkosszolgálatokat” – fogalmazott Demeter Ervin a Rájátszásban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Ukrajna meghívhatja Oroszországot a nemzetközi partnerekkel tervezett következő békekonferenciára – közölte Volodimir Zelenszkij elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak a Bloombergnek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!