2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

A felzaklatott Batiz

  • A felzaklatott Batiz

Batiz András egy egészen kivételesen tehetséges elme, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy egykoron magának, Gyurcsány Ferencnek volt a szóvivője. Vitte is a tengernyi szót serényen, - más dolga nem is nagyon akadt -, mert Ferenc bizony nem szeretett dolgozni, csak beszélni, szerepelni, blogolni, és kamerák előtt eljátszani, hogy ő egy felelős államférfi.

Nos, Batiz András ennek az embernek volt a magyar(?) hangja, amit láthatóan élvezett is, lévén, hogy a kormányszóvívői munkája előtt valami bulvár műsor arcaként volt kénytelen olyan dolgoknak utánajárni, hogy mit csinál éppen VV Fecsó, vagy, hogy hol születhettek ufók által nemzett négy fejű borjúk. 

Gyurcsányban és Karácsony Gergelyben nem csak az a közös, hogy nem szívlelik a valódi politikai munkát, hanem Batiz András is. 

Batiz a napokban adott interjút a 24.hu-nak, ahol végre tiszta vizet öntött a pohárba, elárulta, hogy dacára annak, hogy a gonosz lakájpropaganda megírta, hogy segítette Karigeri kampányát, tényleg segítette Karigeri kampányát. Ettől még a lakájsajtó természetesen elmegy a francba, különben is a legsötétebb vészkorszakot idézi, hogy mindenféle jobboldali újságírók utánajárnak, majd megírják az igazságot. 

Batiz úrnak, mint az az interjúból kiderült, amúgy is komoly fenntartásai vannak a jobboldali-konzervatív sajtóval. Mármint azonkívül, hogy van jobboldali-konzervatív sajtó, hiszen a sajtó a humorhoz, a képző, film- és színházművészethez hasonlóan csak baloldali és liberális lehet, így aztán semmi gondja nem volt azzal, hogy egykori főnöke annak idején pompás viszonyt ápolt a Népszabadsággal a Népszavával, a 168 órával és a két nagy kereskedelmi tévével, ahogyan az sem zavarta, hogy Gyurcsány minden héten meghívta egy kis jó hangulatú, pogácsázással egybekötött eligazításra a balliberális, kormánypárti szerkesztőségek vezetőit. De azzal sem volt problémája Batiznak, hogy Gyurcsány gyakorlatilag a Népszabadságban hirdettette ki a soron következő negyedéves kormányprogramját publicisztika formájában. Az nem propaganda volt, hanem szakmai alapú, valódi újságírói munka, és bár egyes fasiszták úgy vélekednek, hogy Gyurcsány idejében is létezett kormánypárti sajtó - sőt, szinte csak az létezett - az állításuk szemenszedett hazugság, szövegkörnyezetből kiemelt ferdítés, mert csak. 

Mindössze korrekt partneri viszonyról beszélhetünk. És ha már itt tartunk: nem hordott a Föld Kálmán Olgánál  objektívabb újságírót, igazán megérdemli azt a szóra sem érdemes, jelképes havi egy misit, mint Gy Németh Erzsébet kulturális főtanácsadója. 

De nagyon elkanyarodtam. 

Szóval Batiz Andrást nagyon fel szokta zaklatni, hogy a kormánypárti sajtó megírja, ha migránsok vétenek a törvény ellen. 

Állítása szerint egy alkalommal a feleségével felfedezett egy hírt a “lakájsajtóban” amiben arról írtak, hogy egy jemeni migráns meg akart erőszakolni valakit Strasbourgban, forrás pedig nem volt, úgyhogy a hír egészen biztosan hazugság, minden alap nélküli gyűlöletkeltés. 

Nekem mondjuk úgy rémlik, hogy számtalan, migrik által elkövetett  ficki-ficki derült ki az elmúlt pár évben. Gondoljunk csak Kölnre, https://hu.m. wikipedia.org/wiki/ Szilveszteri_kölni_szexuális_ támadások ahol 2015-ben nagyjából 600 migráns indult hitetlen gyaurokat erőszakolni, amit a Batiz által kedvelt média mindössze csak egy szűk hétig próbált eltitkolni, de  https://888.hu/amerika- london-parizs/atlagosan- naponta-otszor-eroszakolnak- meg-noket-a-sved-fovarosban- 4201960/ Stockholmban például egy év alatt 14 százalékkal nőtt a nemi erőszakok száma, ami azt jelenti, hogy 2019 első felében összesen 1060 (!) nemi erőszak történt, - minden nap öt - de ez a szám 2018 első felében még „csak” 890 eset volt. Az elkövetők származását persze nácizmus nyilvántartani, de az erőszakolók 90 százalékát Abdulnak, Ahmednek, vagy Mohamednek hívják. 

De ott van az a pakisztáni migránsokból álló pedofil banda is, amelynek 1500 áldozata van. Az áldozatok kivétel nélkül gyerekek. 
https://m.origo.hu/nagyvilag/ 20180221-pedofil-halozatra- csaptak-le-a-rendorok-tobb- mint-ezer-aldozatrol-tudnak- pedofil-halozatra-csaptak.html 

Batiz úr viszont igazi libsiként úgy beszél, mintha ezek a  borzalmas esetek meg sem történtek volna, mindössze Habony Árpád fejéből pattantak volna csak ki. 

Én azért Batiz helyében, mielőtt ekkora baromságokkal udvarolnék a belpesti, Karigerire szavazó liberálisoknak, elbeszélgetnék a kölni és stockholmi áldozatokkal, és megkérdezném annak az 1500 szülőnek a véleményét is, akiknek a gyerekeit a Yorkshire megyei Rotherhamban élő pakisztáni származású migránsok erőszakoltak meg. 

Karigeri tehát visszahozta a városházára a Gyurcsány-Demszky korszakot, a bukott politikusok bukott udvartartását, és a bukott talpnyalók eszmerendszerét, a liberalizmust. 

Csodálatos...

Apáti Bence

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!