2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

A „felszabadulás” ünnepéről tett ki fotót a miskolci képviselő

„Éljen április 4.” - egy ilyen feliratú képet tett közzé közösségi oldalán Erdei Sándor, Miskolc független, de ellenzéki támogatású önkormányzati képviselője. A korábban Rokker Zsoltiként ismertté vált humorista húsvétvasárnap az 1950-től 1989-ig ünnepnek számító április 4-ről posztolt egy fotót. A politikus ráadásul nem sokkal korábban egy olyan fotót is közzétett, amelyen egy CCCP feliratú ruhában látható, amely a Szovjetunió rövidítése. A miskolci Fidesz frakcióvezetője híradónknak azt mondta: a képviselőtől ez egy rossz üzenet.

  • A „felszabadulás” ünnepéről tett ki fotót a miskolci képviselő

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!