2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

A Facebookon üzenget egymásnak Bencsik és Karácsony

Mélyül a szakadék a Karácsony Gergelyt támogató ellenzék soraiban a fővárosi Szent István-szobor miatt. Míg Karácsony továbbra is ködösen fogalmaz arról engedélyezi -e az emlékművet, az LMP és a Jobbik sem ért egyet azzal, hogy felfüggesztette a szoborállítást. Bencsik János a jobbik parlamenti képviselője ma is üzent közösségi oldalán Karácsonynak ne akadályozza a Szent István szobor elhelyezését. A Jobbikos képviselő híradónknak elmondta: bár Karácsony mára kilátásba helyezte, hogy Szent István szobra a tér egy másik pontján legyen felállítva, garanciát nem adott rá.

  • A Facebookon üzenget egymásnak Bencsik és Karácsony

"Garanciát nem kaptunk, igazából a főpolgármester úr arról biztosított, hogy neki megvan a szándéka arra, hogy Szent István szobra elhelyezésre kerüljön, de ezzel kapcsolatban szeretne egyeztetni a helyi közösségi érdekképviselőkkel, civil szervezetekkel."

- mondta Bencsik János, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Minden korábbinál komolyabb bajban lehetnek a gallok a rövidesen érkező új, Asterix és Obelix filmben. A rómaiak ugyanis két film között egy sztárigazolással erősítettek: a Birodalomhoz Zlatan Ibrahimovic is csatlakozott.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!