2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A DK képviselője fantompártnak nevezte az Összefogást

Fantompártnak nevezte a vasárnapi zárva tartás miatt népszavazást kezdeményező Összefogás Pártot a Demokratikus Koalíció fővárosi képviselője.

Gy. Németh Erzsébet azt mondta: nem veszik fel a kapcsolatot a szervezet vezetőjével, Szepessy Zsolttal, inkább saját aláírásgyűjtésükre koncentrálnak. A választási bizottságnak február elejéig kell döntenie Szepessy Zsolt népszavazási kérelméről. Amennyiben elutasítják a kezdeményezést, az Összefogás Párt fellebbezhet, vagyis az eljárás még hosszú hónapokig elhúzódhat – addig pedig sem a Demokratikus Koalíció, sem pedig a Liga Szakszervezetek nem nyújthat be saját kezdeményezést a témában.

„Ez olyan aláírásgyűjtés lesz, amelyet nagyon sokan alá fognak írni a magyar emberek közül. Az elképesztő, hogy egy fundamentalista fantompárt dönt arról, hogy az emberek mikor menjenek vásárolni, hogyan éljék az életüket. Aláírásgyűjtésre nyolcnapos adminisztrációs időszak van, be kell jelenteni azt is, hogy mit kezdeményezünk, ezután kint leszünk az utcán, és elkezdjük az aláírásgyűjtést” – közölte a DK-s politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!