2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

A DatAdat által pénzelt cég is segítette Magyar Péter Március 15-i tüntetését + videó

A DatAdat által pénzelt cég is segítette Magyar Péter március 15-i tüntetését. A Híradóban élőben jelentkezett a témával kapcsolatban a Nézőpont Intézet elemzője, Pálfalvi Milán.

  • A DatAdat által pénzelt cég is segítette Magyar Péter Március 15-i tüntetését + videó

A Mandiner írta meg, hogy egy, a Köves Zoltánhoz köthető cég biztosította a rendezvényt. A portál közölte Köves a Parter Event Kft. tulajdonosa már számos baloldali megbízást kapott. 2022-ben a hatpárti ellenzéki összefogás kampányában két cégével is megbízásokhoz jutott.

A Nemzeti Információs Központ részjelentése alapján: a vállalkozó érdekeltségeihez a Korányi Dávid-féle amerikai körtől jutott pénz – írta a Mandiner. A cikk kiemeli, hogy az egyik ilyen cég a személybiztonsági tevékenységet végző Parter Event Kft., ami most Magyar Péter körül tűnt fel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!