2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

A „cseh Soros” pénzeli a régi indexesek új hírportálját

A cseh Soros pénzeli a régi indexesek új hírportálját - írja a Magyar Nemzet. A napilap arról számolt be, hogy a felmondott indexesek által működtetett Telex elindítását az az Economia nevű cseh kiadóvállalat támogatja 200 ezer euróval, amely Zdeněk Bakala cseh milliárdos érdekeltségébe tartozik. A mintegy egymilliárd dollárnyi vagyonnal rendelkező üzletembert sokan "cseh Soros"-ként emlegetik. Alapítványa, a Bakala Alapítvány főként felsőoktatási ösztöndíjakat adományoz, a cégéhez tartozó Respekt című lap baloldali, liberális beállítottságú.

  • A „cseh Soros” pénzeli a régi indexesek új hírportálját

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!