2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A családbarát cikkeket, tudósítások díjazták

  • A családbarát cikkeket, tudósítások díjazták

Idén négy kategóriában díjazta a családbarát cikkeket, tudósítások és műsorokat a Média a Családért Alapítvány. Az ünnepélyen díjátadón a miniszterelnök felesége arról beszélt: a médiában ma leginkább a negatív hírek, a szenzációk és botrányok kerülnek előtérbe így megtalálni az értékes tartalmakat egyre nehezebb feladat. Lévai Anikó szerint ugyanakkor vannak még újságírók, akik számára a klasszikus értékek a legfontosabbak, ők érdemelték ki a Média a családért díjat.

„Vannak ebben a harsány médiazajban olyan újságírók, olyan sajtóorgánumok is, akik más utat választottak az emberek eszéhez és szívéhez. Akik olyan valamit alkotnak, és adnak, magas szakmai színvonalon, a médián keresztül, ami segít az embereknek embernek maradni, és valóban szépen és jól élni. Olyan gondolatokat tártak elénk, ami valamiképpen kapcsolódnak a családhoz, ezáltal az egész életünkhöz” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!