2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Körhinta

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A CNN megköszönte a Hír TV-nek

Hatszor is élőben jelentkezett a Hír TV riportere a CNN adásában. Borbély Tamás lenyűgöző tudósításait az egész világ figyelemmel kísérhette.

A CNN hat alkalommal is a Hír TV stábja és technikája segítségével informálta nézőit a magyarországi árvízhelyzetről.

„Az elején csak információcsere volt, illetve a Hír TV operatőrei által készített videókat küldtük át. Aztán, ha jól emlékszem 8-án jött az első felkérés, hogy élőben jelentkezzünk be a CNN iDesk nevű műsorában Jonathan Mann-nél. Ez a bejelentkezés Tahitótfaluból volt. Azt hittük, hogy itt vége is lesz, de aznap még egyszer, másnap háromszor és harmadnap egyszer jelentkeztünk be az iDesk és World News műsorában” – meséli Borbély Tamás.


Kollégánk Tahitótfaluból, Dunabogdányból és Budapestről többször is élőben jelentkezett be az amerikai hírcsatornán összesen 20-25 percben.

„Ez nem az én sikerem, illetve nem lett volna ez a siker ilyen, ha nincsenek azok az emberek, akik ezt lehetővé tették, hiszen nélkülük csak üres szavak lennének, képek nem. Kiszer Barbi, Kátai Ferenc, Mráz Csaba és Forgony Gábor operatőrök. Arany Attila, Sulyok Bálint és Sallai Zoltán segédoperatőrök segítsége, hozzáállása és odaadása nélkül nem jöhetett volna ez létre. Például a CNN által sokszor dícsért és emlegetett dunabogdányi bejelentkezés sem, ahol egy vízzel teli utcából egy kenuból jelentkeztünk be Mráz Csaba operatőr kollégámmal” – tette hozzá riporterünk.


A CNN – mely televíziónk szerződéses partnere – egész héten a Hír TV felvételeit használta híradásaiban. Az amerikai hírtelevízió többször is megköszönte az együttműködést, élő adásban „lenyűgözőnek” nevezték riporterünk tudósítását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!