2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

A brit mutáns ellen is megvédenek a vakcinák

A brit mutáns ellen is megvédhetnek a hazánkban elérhető vakcinák - jelentette ki a Dél-pesti Centrumkórház osztályvezető infektológusa. Szlávik János a Kossuth rádióban azt mondta: a brit variáns ellen ugyan csökkenhet a hatékonyság, de a súlyos fertőzéstől vagy betegségtől még így is képesek megvédeni a hazánkban elérhető oltóanyagok. A főorvos hozzátette: bár a kínai vakcina dokumentációja még hátravan, de már 30 millió embert beoltottak vele a világban. Valamennyi országban ellenőrzik az oltóanyagokat, és csak ezután engedik az állampolgárokat beoltani, így lesz nálunk is.

  • A brit mutáns ellen is megvédenek a vakcinák

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!