2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

A botrányba keveredett Osváth Zsolttal gyűjtött aláírást Karácsony Gergely

Úgy tűnik, Karácsony Gergely főpolgármestert a legkevésbé sem zavarja, hogy a korábban egy pedofilüggyel is hírbe hozott VV Zsolti is megjelent az aláírásgyűjtő standjánál a fővárosi a Blaha Lujza téren, sőt a baloldali városvezeető erről még posztolt is.

  • A botrányba keveredett Osváth Zsolttal gyűjtött aláírást Karácsony Gergely

Az Origo emlékeztetett, korábban semmilyen magyarázatot nem adott a baloldali celeb, VV Zsolti azokra a vádakra, amelyek előkerültek vele kapcsolatban. Azzal vádolta meg egy társa a baloldali influenszert, VV Zsoltit, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot. 

Később maga VV Zsolti ismerte el, hogy "belecsúszott egy megkérdőjelezhető dologba" - pornográf képeket követelt egy 18 év alatti fiútól, ami bűncselekmény. 

Az RTL korábbi valóságshow-celebje az elmúlt években a baloldali világ egyik fontos szereplője lett, még Joe Biden embere, David Pressman is meghívta egy vacsorára. 

fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Elég lesz, túl sok a „buzulás” – hangzott el a pápa szájából az olasz püspöki kar zárt ülésén a minap, utalva arra, hogy ne engedélyezzék a homoszexuális szeminaristák felvételét. Erről írt a The Guardian brit napilap. Ferenc pápa oldott beszélgetésen mondta ezt az olasz püspökök társaságában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!