2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

A borjúhús- után itt a libamájbotrány

A borjúhús- után itt a libamájbotrány. A Magyar Nemzet úgy tudja: öt budapesti piacon tízből kilenc alkalommal adtak el libamájként kacsamájat.

Az eladásról a Magyar Libamájszövetség rejtett kamerás felvételt is készített, és az árut be is vizsgáltatta. Mivel a libamájszövetség által vásárolt májat nem lehet hivatalos mintának tekinteni, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ismételt vizsgálatot tartott. A Magyar Nemzetnek az egyik kereskedő azt mondta, hogy tudtak a második ellenőrzésről, mert az állatorvos erről értesítette őket. A Hír Tv és a Magyar Nemzet által korábban, a Fény utcai piacon leleplezett húsbotrány ügyében már nyomoz a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!