2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

A borjú sertés volt: a Hír TV és a Magyar Nemzet leplezte le

Lezárták a nyomozást a Fény utcai piacon borjúként árult hús ügyében.

A fővárosi piacon borjúhúsként árulták a sertéshúst, becsapva a vásárlókat. A csalást a Hír Televízió és a Magyar Nemzet munkatársainak közös próbavásárlása leplezte le. Ezt követően a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal is ellenőrzést tartott a a csalást elkövető üzletekben. A laboratóriumi vizsgálat megállapította, hogy a csaknem dupla áron vásárolt borjúhús valójában sertés. A Fény utcai húshamisítók ügyében legkevesebb harminc napon belül döntenek a vádemelésről. A nyomozó hatóság a fogyasztók megtévesztésének vétsége miatt két gyanúsított ellen javasolt vádemelést – írja a Magyar Nemzet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!