2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 11:05

Belföld

A bíróság azt is kimondta, hogy S. Mária okozta egy károsultra vetítve a legnagyobb kárt

Hónapok kérdése és elhagyhatja a fegyházat Magyar Péter bizalmasának, S. Máriának a bűntársa, aki egy egész országot behálózó, sokmilliárdos kárt okozó bűnszervezet vezetője volt. Az ügyben indult eljárás iratai szerint a nő és a bűnbanda irányítója szoros kapcsolatban álltak egymással.

  • A bíróság azt is kimondta, hogy S. Mária okozta egy károsultra vetítve a legnagyobb kárt

Mivel az ügy kirobbanása után sok időt töltött letartóztatásban és házi őrizetben, illetve már hosszú évek óta tölti a rá kiszabott szabadságvesztést, jövőre szabadulhat a fegyházból F. Attila, egy nyolcmilliárdos csalássorozat kitervelője – tudta meg a Magyar Nemzet. A tizenegy évre ítélt férfi annak a piramisjáték-hálózatnak volt a csúcsán, amelynek országszerte megszámlálhatatlan károsultja volt. Az átvert emberek között volt számos celeb és alvilági figura, de az ügy irataiból az is kiderül, hogy egy ismert magyar milliárdos testvére is áldozatul esett a csalásnak. 

A bűnügy szálai a 2010-es évekig nyúlnak vissza, amikor F. Attila testvérével elkezdte kiépíteni a bűnszervezetet. Az ikerpár által irányított bűnbanda közel nyolcmilliárd forintot szedett össze jó befektetést ígérve, de alig 1,5 milliárdot fizettek vissza tőke vagy kamat formájában a megtévesztett embereknek. A hálózat tíz-harminc százalékos kamatokkal csábította a befektetőket, amit csak néhány embernek fizettek ki.

Azt a Metropol írta meg elsőként, hogy a csaló banda tagjaként Magyar bizalmasa és legszűkebb stábjának tagja éveket ült börtönben. A nő nem mellesleg Magyar Péter élettársának az édesanyja, aki az eljárás adatai szerint közvetlen kapcsolatban állt F. Attilával. 

Hozzátesszük, a bíróság azt is kimondta, hogy S. Mária okozta egy károsultra vetítve a legnagyobb kárt, miután egyetlen embertől 108 milliót csalt ki. A Fővárosi Ítélőtábla összegzése alapján a nő összesen 358 millió forint kárt okozott. 

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Metropol

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!