2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A bérekre koncentrál az Országos Közszolgálati Sztrájkbizottság

A követelések megfogalmazása után megkezdte a munkavállalók sztrájk-készségének felmérését az Országos Közszolgálati Sztrájkbizottság - jelentette be a SZEF elnöke.

  • A bérekre koncentrál az Országos Közszolgálati Sztrájkbizottság

Földiák András azt mondta: követeléseik a bérre és bérpótlékokra koncentráltak, mert ez a legégetőbb probléma. Hozzátette, a tagoknak február 28-ig kell nyilatkozniuk. A felmérést követően keresik meg a kormányt a követeléseikkel.

Az első pontja a sztrájk követeléseknek hozzátenném, hogy nagyon erősen csak a bérre és a bérpótlékra koncentráltunk most, mert ez a legégetőbb pont, de nem csak ez a problémánk, nagyon sok gondunk van ha bárkit érdekel akkor szívesen mondunk egyéb problémákat is de most a sztrájk követelésekben csak a bérre koncentráltunk mert nem lehet mindent egyszerre megoldani és annyira fontos lenne számunkra, hogy ebben érjünk el eredményt– közölte Földiák András, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk!

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk!

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!