2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

A baloldali aktivista és Magyar Péter között egyre több az azonosság

Szóról szóra megegyezik Magyar Péter egyesületének, a Legyél a Változásnak a bírósági névjegyzékben feltüntetett leírása Molnár Áron, NoÁr szervezetének bemutatkozásával.

  • A baloldali aktivista és Magyar Péter között egyre több az azonosság

A Tisza Párt alelnökének szervezete szóról szóra úgy mutatkozik be a bírósági névjegyzékben, mint a színész aktivista egyesülete a honlapján. Schiffer András ügyvéd, az LMP korábbi elnöke az ATV-n leplezte le, hogy a bírósági névjegyzékben a cél leírásában miként fogalmaz Magyar Péter egyesülete. 

Egészen pontosan azt írják: „Pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek.” 

Majd Schiffer András rákeresett Molnár Áron szervezetének honlapjára. A több mint véletlennek mondható  különös összefüggés itt mutatkozik meg. Ugyanis a baloldali politikai aktivista honlapján szervezete ezekkel a szavakkal mutatkozik be: „pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek.”

Schiffer András ironikusan hozzátette: nyilván a véletlen műve.

Csakhogy nem ez az egyetlen kapcsolódási pont Molnár Áron és Magyar Péter között. 

A Magyar Nemzet hívta fel a figyelmet nemrégiben arra, hogy a Tisza Párt alelnökének Legyél a Változás Egyesületét éppen abba a budai lakásba jegyezték be, ami konkrét szállal kötődik Molnár Áronhoz, vagyis NoÁrhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

A szakember arról is beszélt, hogy könyvet írt a pünkösről, éppen emiatt, a karácsony az a születésről szól, a húsvét a halálról és a feltámadás reményéről, a pünkösd pedig a Szentlélek kiáramlásáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!