2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

A baloldal is elismeri a kamucéget

Se buszai, se alkalmazottai nincsenek a BKV-tenderen befutó cégnek. - Erről ír a baloldalhoz köthető 24.hu. A portál szerint erősen kamucégnek néz ki az az offshore-hátterű vállalat, amely megnyerte a BKV buszbérlős közbeszerzését. Informátor című műsorunk megtalálta azokat a buszokat amikkel a Leisztinger Tamáshoz köthető, cég elnyerte a tendert. Az elmúlt időszakban hatalmas botrányt kavart, hogy a mintegy 340 millió forint értékben kiírt tendert egy olyan cég nyerte meg, amelyik több szálon kötődik Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes korábbi élettársához. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a parlamentben úgy reagált: a fővárostól választ várnak arra, hogyan fordulhatott elő, hogy egy frissen bejegyzett cég kapott egy ilyen fontos megbízást.

  • A baloldal is elismeri a kamucéget

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Prime Projekt

Prime Projekt

A cél, hogy a diákönkormányzatokkal foglalkozó pedagógusok, önkormányzati ifjúsági referensek is részt vegyenek a képzésben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!