2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Belföld

A baloldal intézetei össze-vissza mérnek

Az egyik kutatás Magyar Péternek kedvez, a másik Gyurcsányt favorizálja.

  • A baloldal intézetei össze-vissza mérnek

Az Iránytű Intézet szerdán megjelent kutatását már a múlt hét csütörtökön idézte Magyar Péter, vagyis a baloldal kutatói megoszthatták vele idő előtt az adatokat. Ráadásul a baloldalon két egymásnak ellentmondó felmérés is napvilágot látott: míg a Závecz Research 14 százalékra mérte Magyar politikai formációját, addig az Iránytű Intézet 26 százalékos támogatottságot jelzett.

„A legfrissebb reprezentatív kutatás szerint az alig 2 hetes TISZA Párt támogatottsága 26 százalék” – írta szerdán a nemrég alapított Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA Párt) alelnöke, Magyar Péter, aki Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. Kiderült, hogy az eredmények a dollárbaloldal kedvelt műhelyéből, az Iránytű Intézetből származnak.

A 26 százalékos támogatottság különösen annak fényében érdekes, hogy például a szintén a baloldalhoz köthető Závech Research 14 százalékra mérte Magyar Péter formációját a biztos szavazók körében.

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!