2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

A baloldal hiába próbál a fiatal aktivistákból profitálni

A baloldalon fiatal aktivistákat próbálnak előrángatni és ebből profitálni, de előbb-utóbb belátják, hogy ez kudarcra van ítélve – ezt mondta Deák Dániel a Célpont című műsornak. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint az ellenzék szószólói csak a globalista balliberális elitpártok megnyilvánulásait hozzák haza Magyarországra.

  • A baloldal hiába próbál a fiatal aktivistákból profitálni

A baloldal 2010 óta gyakorlatilag minden közéleti megmozdulásra és demonstrációra rátelepedett, több esetben fiatalokat használva üzeneteik közvetítésére – hangzik el a Célpont című műsorban.

Az utóbbi évtizedben számos demonstrációról derült ki, hogy azt külföldi, Soros Györgyhöz köthető szervezetek is támogatták, amelyek a baloldal által felhasznált fiatalokkal is kapcsolatban álltak.

Karsay Dorottya, a Nem tetszik a rendszer! című dal szerzője és előadója, egykori balliberális hergelő, aki több Soros-szervezet, például az Amnesty International és a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület munkatársa is volt.

És itt van Pankotai Lili, a a baloldal új reménysége is nyíltan hergel és akadályozza az újságírók munkáját

A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint a baloldal azonban csak a külföldön bevált sémákat próbálja Magyarországon másolni.

A baloldalon előbb-utóbb belátják, hogy ez kudarcos vállalkozás

– tette hozzá az elemző. Deák Dániel szerint ez látható volt a szeptemberi tiltakozások alkalmával is, ahol csak pár száz embert tudtak megmozgatni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Holttestet találtak a Pest vármegyei Aszódon + videó

Holttestet találtak a Pest vármegyei Aszódon + videó

A hölgy az autóban egyre rosszabbul volt és úgy döntöttek, hogy őt Aszódon - éppen arra tartottak - kirakják őt egy társasház mellett. Az idősebb H. Bélának a gyanúsítására, illetve feleségének a gyanúsítására is sor került.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!