2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Belföld

A 444-et kiadó cég Gyurcsányék egykori székházában landolt

Az első nagy dollármédiumként indult 2013-ban, de az elmúlt években Sorosék helyett egyre inkább Brüsszel támogatja a 444.hu-t. Tavaly visszaesett az árbevételük, de így is közel kerültek az egymilliárdos éves bevételi szinthez. A választási év vaskos nyeresége után 2023-ban egy kisebb mínuszt könyvelhettek el Uj Péterék, akiknek a kiadója február óta – szimbolikusnak nevezhető módon – Gyurcsány Ferencék egykori székházában működik.

  • A 444-et kiadó cég Gyurcsányék egykori székházában landolt

Negyedmilliárd forinttal kevesebb nettó árbevételre tett szert a Magyar Jeti Zrt. 2023-ban, mint 2022-ben. Azonban így is több mint 800 millió folyt be az elmúlt év során a cég kasszájába, sőt az egyéb bevételekkel kiegészítve csaknem egymilliárd volt a 444 kiadójának bevétele. A kiegészítő mellékletből kiderül, hogy az egyéb bevételek több mint háromnegyedét – 151 millió forintot – nagyrészt külföldi támogatások tették ki.

Az anyagjellegű ráfordításokat kis híján sikerült megfeleznie a cégnek, így 256 millióra csökkentek az ilyen típusú költségeik. A személyi jellegű ráfordításokban azonban meglátszott a korábbi 55 mellett 7 új munkavállaló foglalkoztatása is, ezek a kifizetések ötödével emelkedtek, így 718 millióba kerültek a Magyar Jeti nevű vállalkozásnak.

A gazdasági társaság a 2022. évi 156 milliós nyereség után kénytelen volt 50 milliós mínuszban zárni az elmúlt évet.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Számtalan nagysikerű magyar alkotás született a Pannónia Filmstúdióban, amelyek közül a szeptember 17-én kezdődő Budapesti Klasszikus Film Maratonon igazi gyöngyszemeket is találhatunk majd. A Svenk című műsorunkban részletesen is megismerhetik a kínálatot.
Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Ki ne ismerné és szeretné az 1986-ban bemutatott Macskafogó című rajzfilmet? A Szélesvásznú történelem adásában ezúttal Ternovszky Bélával, az alkotás Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendezőjével, valamint a rajzfilmben szereplő Lusta Dick hangját adó Mikó Istvánnal beszélgetünk a film kulisszatitkairól.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!