2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

700 millió forintból bővítheti ipari parkját Siklós

A dél-baranyai kisváros önkormányzata további fejlesztéseire nyertes pályázatainak köszönhetően több mint három milliárdot fordíthat.

  • 700 millió forintból bővítheti ipari parkját Siklós

Siklós elsősorban a váráról híres, mely miatt évente több tízezer turista keres fel a várost. Az önkormányzat azonban több lábon szeretne állni, ezért az ipari parkját is fejleszti. Az ottani vállalkozások adóbefizetései ugyanis növelik a bevételeiket.

Közel 10 hektárral növelik a park területét, melyet teljes infrastruktúrával, utakkal, áramellátással világítással látnak el. Erre 700 millió forintot nyertek.

"Siklós egy új városfejlesztési stratégia mentén kezdte el a fejlesztési tevékenységét ebben a pár évben, ebben hangsúlyos szerepet kapott az iparterület fejlesztése, a Baranya Vármegyei Önkormányzattal együttműködve elkészültek azok a tervek, ami alapján hamarosan elkezdődhet az iparterület fejlesztése, csarnoképítése. Ez a munkahelyteremtés szempontjából nagyon fontos" - mondta Nagy Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A Belügyminisztérium közleménye

A Belügyminisztérium közleménye

Magyarország belügyminisztere Hősi Halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos r. törzszászlós urat, a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóság műveleti tiszthelyettesét.
Kocsis Máté: Magyarázatot várunk a svédektől

Kocsis Máté: Magyarázatot várunk a svédektől

A szuverenitás védelme a jövő évi európai parlamenti választások tétje: - hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője Esztergomban, a kormánypártok kihelyezett frakcióülésének szünetében. Kocsis Máté kiemelte: változást kell elérni Brüsszelben, és azokkal kell összefogni, akik elutasítják a kettős mércét, háború helyett pedig békét akarnak. A politikus beszélt a svéd NATO-csatlakozás ügyéről is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!